30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Армен Назарян и Вагинак Галустян с награда за значителен принос в борбата

отпечатай новината

26.03.2024 10:29 | Видян 302 пъти

Армен Назарян и Вагинак Галустян с награда за значителен принос в борбата

Шампионите в борбата Армен Назарян и Вагинак Галустян са наградени със златен медал на арменското Министерство на образованието, науката, културата и спорта на републиката за значителния си принос в борбата.

Борците по гръко-римски стил, двукратен олимпийски шампион, трикратен световен, европейски шампион на шестицата Армен Назарян и световният шампион Вагинак Галустян са наградени със златен медал за значителния си принос.

Наградите бяха връчени на именитите спортисти от министъра на образованието и науката на Република Армения Жана Андреасян.

"Заради вашите победи обществото ни изпита неописуеми емоции и ентусиазъм. Сигурна съм, че с вашия пример сте вдъхновили много от нашите деца да спортуват. Несъмнено до спортните ви постижения и медали това ще има по-символично значение, но отново е начин да оцените инвестицията си", заяви министърът на образованието и науката.

Заместник-министърът Карен Гилоян също оцени приноса и традицията на известните спортисти.

"Приятно и обвързващо е, когато атлети с бивша спортна история се оценяват. Днешните победи в големите спортове не са случайни. Те са резултат от вниманието на държавата", заяви Вагинак Галустян в благодарната си реч.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !