Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Актрисата Ребел Уилсън изпитала първия си оргазъм на 39

отпечатай новината

04.04.2024 14:31 | Видян 343 пъти

Актрисата Ребел Уилсън изпитала първия си оргазъм на 39

Ребел Уилсън разкри, че наистина е изпитала оргазъм сама на 39 години.

44-годишната актриса си спомни кулминационния момент, настъпил през 2019 г., който тя нарече своята „Година на любовта“ в новите си мемоари „Rebel Rising“.

Това идва малко след като тя каза, че е загубила девствеността си на 35-годишна възраст с бившия си приятел Мики Гуч-младши.

В пасаж от нейната книга, получен от People, звездата от Pitch Perfect обясни, че е ходила на срещи с около 50 мъже и е правила секс с двама от тях.

Въпреки това, тя каза, че не е "истински" изпитала оргазъм, докато не е започнала да изследва тялото си и "соло" удоволствието.

„Никога не съм учила за оргазмите“, пише тя. "Когато правех секс през последните няколко години, никога не бях мислилa за удоволствието си."

Тя каза, че дотогава нейният опит с интимността се е въртял около това да доставя удоволствие на мъжките си партньори, а не на себе си.

„Беше повече за кулминацията на мъжа и след това доста бързо сексът свършваше“, спомня си тя. „И въпреки че изпитвах удоволствие, не мисля, че в този момент наистина съм имала оргазъм.“

Тя добави: „Може би си мислех, че имам...“

Някъде по време на своята „Година на любовта“ тя обясни, че е слушала подкасти за самоудоволствието и е била вдъхновена да си купи секс играчки онлайн.

„Наистина изпитах оргазъм за първи път на 39 години сама“, каза тя.

И тя си спомни: „Това ли е, което пропусках?“

Чрез своите „изследвания“ тя каза, че е открила удоволствието от себе си и открила новооткрито удоволствие в сексуалния акт.

„Проучването ми за моята Година на любовта ме научи, че има много повече за секса, отколкото просто мъжът да свърши“, пише тя.

„И аз трябваше да изпитам оргазъм“, продължи тя. „Това трябваше да е приоритет.“

В глава, озаглавена Late Bloomer от нейната книга, тя също навлезе в подробности за няколко от бившите си партньори.

Една история, която тя разказа, беше за това как е загубила девствеността си с бившия си и добави, че той няма представа, че е първият й сексуален партньор.

Тя каза, че е правила секс за първи път с Гуч на 35 години, защото вярвала, че „като голямо момиче никой никога няма да ме намери наистина сексуално привлекателна“.

Тя добави, че по това време е била с най-наднормено тегло.

"Хората могат да изчакат, докато са готови или да изчакат, докато станат малко по-зрели“, каза тя. „И мисля, че това може да е положително послание. Очевидно не е нужно да чакате, докато навършите 30-те като мен, но не трябва да изпитвате натиск като млад човек."

Актрисата вече е сгодена за годеницата си Рамона Агрума и тя посрещна първото си дете, Ройс Лилиан, чрез сурогатна майка през ноември 2022 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !