Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Майкъл Джордан и жена му си купиха ново имение за $16,5М през фирма

отпечатай новината

05.04.2024 10:34 | Видян 418 пъти

Майкъл Джордан и жена му си купиха ново имение за $16,5М през фирма

Компания, свързана с Майкъл Джордан, е платила 16,5 милиона долара за имение в изключителна голф общност във Флорида, основана от голф легендата Джак Никлаус.

Въпреки че конкретен индивидуален купувач не е идентифициран публично, South Florida Business Journal е събрал редица улики, които сочат легендата на Чикаго Булс и съпругата му, кубинско-американският модел Ивет Прието.

Като за начало, купувачът на къщата от 9100 квадратни фута притежава друга резиденция в комплекса, който преди това е бил свързван с Джордан чрез множество медийни съобщения. Освен това семейство Джорданови са подписали договори за строителство с компанията, която е купила дома, Bull & Bear LLC.

Къщата с пет спални и осем бани беше пусната на пазара от изпълнителния директор на AirWayz д-р Майкъл А. Мърфи и съпругата му Марла. Всъщност е с 18 000 квадратни фута по-малък от другия адрес в комплекса, собственост на Джордан, който е построен на 3,05 акра през 2013 г.

Междувременно новозакупеният имот се намира само на 0,9 акра и последно е бил продаден за 8,3 милиона долара през 2017 г.

Включени сред многото му удобства са басейн и лятна кухня, да не говорим за частна фитнес зала и луксозен външен двор с телевизор, решетка и маса за вечеря.

„Насладете се на върха на луксозния живот с това съвременно имение“, гласи описанието на Zillow. „Разположен в The Bears Club, престижен затворен комплекс само на 1 миля от плажовете на Атлантическия океан, този дом от 9100 кв. фута безпроблемно съчетава живот на закрито и на открито.

„Насладете се на живот в курортен стил с луксозен басейн и лятна кухня.

„Сгушен на близо 400 акра и дом на голф игрище с подпис на Джак Никлаус, The Bears Club предлага ексклузивност със само 61 жилищни имоти. Този имот разполага с 5 спални, 6 бани, гараж за 4 коли, къща за гости, клубна стая и изискана страхотна кухня.

„Открийте олицетворението на елегантност и удобство с първокласни удобства, включително ресторанти, пазаруване, медицински заведения и лесно пътуване по суша и море, всичко това на една ръка разстояние.“

Джупитър, Флорида, е основна дестинация за голфъри, много от които имат жилища в района, включително Тайгър Уудс.

Подобно на Уудс, Джордан се нарежда сред най-богатите спортисти в историята благодарение на нетното си състояние, оценявано на 3 милиарда долара, според Forbes.

В допълнение към 93 милиона долара заплата за 16 сезона в НБА, роденият в Северна Каролина струва повече от всякога след продажбата на мажоритарния си дял в Шарлът Хорнетс, което му донесе печалба от 2,25 милиарда долара. Нещо повече, Джордан успя да запази миноритарен дял от отбора в сделката с Гейб Плоткин от Melvin Capital Management.

Смята се, че Джордан е най-богатият играч в историята на НБА, въпреки че се твърди, че самият Леброн Джеймс е преминал прага от 1 милиард долара.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !