Обрат в бокса: Лишават Усик от...

Олександър Усик се превърна в абсолютен световен шампион...

Олександър Усик е абсолютен световен...

Украинецът Олександър Усик е абсолютният световен...

Актьорът и фокусник Ненчо Илчев тази събота в Животът по действителен случай

отпечатай новината

09.05.2024 14:42 | Видян 280 пъти

Актьорът и фокусник Ненчо Илчев тази събота в Животът по действителен случай

На 11 май (събота) от 17:00 ч. по bTV в студиото на „Животът по действителен случай“ гостува човекът, който с много лишения, усилия и упоритост сбъдва най-съкровената си детска мечта – да стане фокусник. Актьорът Ненчо Илчев ще разкрие през какви препятствия са минали той и неговото семейство, за да влезе в света на сцената и тайните. Родителите на усмихнатия артист давали последните пари от заплатите си, за да може малкият Ненчо да гледа спектакли на живо, а след това и да отиде да учи в София.

Илчев ще разкаже какво му е коствало да се пребори с родопския си диалект, за да кандидатства успешно в НАТФИЗ, как е попаднал в специалността „Зъботехника“ и какво е бил принуден да прави, за да може да плаща за частни уроци по фокуси и магии. Ще чуем и какво е да си войник във Военния театър, как се живее години в самия театър и коя е била първата му любовна квартира. Как се иска ръка на 19-годешно момиче, окуражен от две ракийки, и как се оцелява в истинска мизерия – всичко това и още много ще научим от личната изповед на Ненчо Илчев в „Животът по действителен случай“ тази събота от 17:00 ч. по bTV.

В рубриката за визуални промени „Моето ново Аз“ ще разберем какво е да се събудиш в болнична стая, увит в кабели и животоподдържаща апаратура, да си прекарал незнайно колко време в изкуствена кома, да нямаш представа защо и откога си там и най-страшното – да си парализиран от кръста надолу. Това е само част от смразяващата история на учителката Христиана от Пирдоп, преборила невероятни трудности в живота си и твърдо решена да се погрижи за себе си по най-добрия начин – доверявайки се изцяло на специалистите от клиниките.

В рубриката „Топ 10“ водещият Филип Буков е подбрал десетте най-впечатляващи любовни обяснения с участието на известни българи от всички области на живота. Какво си казват известните влюбени и какви са жестовете на любовта, ще разберем тази събота от 17:00 ч. само по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !