Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Джъстин и Хейли Бийбър стават родители

отпечатай новината

10.05.2024 12:12 | Видян 210 пъти

Джъстин и Хейли Бийбър стават родители

Певецът Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли очакват първото си дете. Двойката съобщи новината в четвъртък в Instagram. Двамата споделиха видеоклип, в който се вижда растящият корем на Хейли Бийбър.

Те публикуваха и серия от снимки, които показват как 30-годишният певец снима съпругата си, която е облечена в изцяло бяла дантелена рокля. На една от снимките се вижда как Джъстин Бийбър с любов държи корема на Хейли.

Това ще бъде първото дете за двойката, която е сключи брак преди шест години.

През 2018 г. Джъстин Бийбър обяви на страницата си в Instagram, че двойката е сгодена, като написа: „Хейли, аз съм толкова влюбен във всичко в теб! Толкова съм отдаден на това да прекарам живота си, опознавайки всяка една част от теб, обичайки те търпеливо. Ти си любовта на живота ми. Не бих искал да го прекарам с никой друг".

Само няколко месеца след като обявиха годежа си, двойката сключи брак тайно в нюйоркски съд. През 2019 г. те се венчаха отново на пищна церемония със семейството и приятелите си в луксозен курорт в Блъфтън, Южна Каролина.

„Той е невероятен мъж и толкова добър партньор, с който да преминеш през живота. Няма друг човек, с когото бих искала да прекарам живота си, освен с него. Аз съм късметлийка", казва Хейли Бийбър в интервю за Elle през 2020 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !