НиЛо лъсна чисто гола след раждането

Николета Лозанова отново привлече вниманието с...

Разкриха причината за смъртта на...

Shifty Shellshock, фронтменът на Crazy Town, почина от...

Харпърс оцени стила на М. Бакалова (ФОТОГАЛЕРИЯ)

отпечатай новината

27.05.2024 10:27 | Видян 552 пъти

Харпърс оцени стила на М. Бакалова (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Когато става дума за промотиране на нов филм, хората запомнят червения килим най-вече с модата, пише harpersbazaar. А какво по-подходящо от Кроазет, прочутия подиум на филмовия фестивал в Кан? Подобна прочута сцена изисква внимателно сарториално планиране, поради което актрисата Мария Бакалова - която играе ролята на Ивана Тръмп в новия биографичен филм „Стажантът“ за бившия ѝ съпруг Доналд - се обърна за помощ към стилиста Джесика Пастър.

ВИЖ СНИМКИ ТУК!

Разбира се, в днешно време всички сякаш говорят само за „метод на обличане“. Най-напред го имахме с Марго Роби и Барби, после със Зендая за „Дюн“ и „Претендентите“, а съвсем нeотдавна- с Аня Тейлър-Джой и „Фуриоза“. При толкова известен персонаж, който е обсебен от модата, не е чудно, че Бакалова и Пастър са искали да се насочат към роклите от 80-те години.

„Тя беше много откровена и го изразяваше чрез дрехите си“, споделя Бакалова. „Тя не беше срамежлива, не се криеше. Тя изпревари времето си и носеше толкова много запомнящи се тоалети, които са актуални и днес. Тя обичаше големите рамене, обичаше да показва талията си. Всеки тоалет беше красиво планиран, а тя обичаше аксесоарите и големите бижута“.

За Кан Пастър знаеше, че излишъкът е важен. „Кан е разкошен; всичко е свързано с излишък!“, казва тя. „Хората обичат богатството, красотата - всичко е в излишък, така че когато хората се обличат, за да гледат филм, те са облечени до девет. Това означава, че можеш да бъдеш креативен с външния вид.“ Когато дуото се срещна с творческия директор на Self-Portrait Хан Чонг преди фестивала, всичко си дойде на мястото.

„Хан обича да кара жените да се чувстват красиви и силни, той знае какво подхожда на тялото ви и подчертава красотата ви“, казва Бакалова. „Когато се срещнахме в Лос Анджелис миналия месец, той ми вдъхна увереност и определено разбра идеята, която имахме с Джесика. Толкова много се забавлявахме, разглеждайки колекцията.“

Снимки: Emilio Madrid

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !