Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Анелия между Миро и Илиян

отпечатай новината

13.08.2009 18:00 | Видян 28532 пъти | Гласували 6

Анелия между Миро и Илиян

Две дуетни песни подготвя Анелия и нищо чудно те да се появят горе-долу по едно и също време. Двамата дуетни партньори на гласовитата попфолк звезда са коренно различни като визия, характер и творчески натюрел. Анелия ги харесва изключително много като музиканти и като хора.

За Signa.bg певицата направи съпоставка между двамата си талантливи колеги. Ето как изглеждат Миро и Илиян през нейния поглед:

"Каквото и да правя аз го правя с хора, които обичат музиката - талантливи и музикални. Другото, което искам да споделя е, че двата дуета се родиха спонтанно.

С Илиян се събрахме, защото работехме с един и същи композитор - аранжор. Започнахме да си пеем и се получиха нещата. С Илиян от доста време се шегувахме, че може да направим нещо подобно.

Илиян и Миро са много различни като хора. Мирослав е много по-емоционален, а Илиян си е купонджия, усмихнат, но може би не е толкова... Не мога да говоря, трудно ми е, защото аз съм човек, който не обича да разказва лични неща. Може би и за това започнах с това, че и двамата са много музикални. Предпочитам нашата връзка да си остане лично за нас.

Илиян го познавам още отпреди да стана певица в "Пайнер", но сега се опознахме по-добре, докато Мирослав ми е много по-близък като приятел. Двамата са различни, не искам да ги характеризирам пред толкова голяма аудитория. Те не са светци, имат си и плюсове, и минуси." - разказва Анелия за дуетните си партньори.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !