Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Аеросмит отмениха лятното турне в САЩ

отпечатай новината

14.08.2009 12:30 | Видян 3248 пъти

Аеросмит отмениха лятното турне в САЩ

Американската рок банда Аеросмит отмени останалата част от своето лятно турне в САЩ заради травмата на вокалиста Стивън Тайлър, която той получи на 5 август по време на концерт в щата Дакота, предадоха агенциите Асошиейтед прес и РИА "Новости".

По данни на пресцентъра на рок-групата, Тайлър е паднал от сцената по време на концерт в Южна Дакота. В резултат на нещастния случай вокалистът е счупил лявото си рамо, а също е получил черепно-мозъчна травма - наложило се е да му направят 20 шева на главата. Според признанието на Тайлър, нещастният инцидент е станал с него, когато се е подхлъзнал, опитвайки се да изпълни своя запазен номер на сцената. По-късно той е бил евакуиран от мястото на инцидента с вертолет. "Искам да кажа, че съм много щастлив, че не си счупих врата. Честно казано след няколко хиляди изпълнения на живо, да паднеш само четири пъти е доста добре", сподели той.

Лекарите са препоръчали на 61-годишния Тайлър временно да се откаже от концертите до пълното си възстановяване от получените травми. Останалите от Аеросмит "много съжаляват" за случилото се с вокалиста им и за отмяната на останалата част от концертите им. "Невъзможно е да се изрази с думи мъката, която чувствам заради отмяната на турнето", заяви китаристът на Аеросмит Джо Пери, който също така изрази благодарност към поклонниците на групата за тяхната преданост.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !