Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Валери Йорданов, Филип Аврамов и Иван Бърнев обуват кецове

отпечатай новината

17.08.2009 16:20 | Видян 6520 пъти | Гласували 1

Валери Йорданов, Филип Аврамов и Иван Бърнев обуват кецове

Филип Аврамов и Иван Бърнев партнират на Валери Йорданов в първия му филм като режисьор и сценарист - "Кецове", съобщи БТА.

Дебютантът - сърежисьор с Иван Владимиров, не забравя основното си амплоа и също има роля в продукцията. Снимките започнаха вчера в столичния квартал "Младост" 4 - на бул. "Александър Малинов", срещу Полицейската академия.

В актьорския екип са също Иво Аръков, Ина Николова, Васил Драганов, Ива Гочева, Ярослав Петков.

Оператор е Рали Ралчев, художник - Сабина Христова.

Възможно ли е бягството от агресията и града - този въпрос занимава екипа на филма. Героите - шестима младежи, в началото на лятото бягат от своите провали - в семейството, в любовта, с парите, с амбициите, в срещите с различните от тях. Бягат от агресията на града, който "различните" са превзели.

Всеки от тях по свой път бяга "на Изток от Ада" - към най-далечната от града възможна точка, към морския бряг и към свободата си. Един девствен залив ги събира, те се сближават и преоткриват надеждата.

Освен в София екипът ще работи в село Григорево, близо до Елин Пелин, и по Черноморието - на плажа на Карадере при Бяла и на скалист бряг между Камен бряг и Тюленово. Снимките ще продължат до 25 септември.

Филмът се очаква да излезе по екраните през септември 2010 г. - ще го разпространява "ПроФилмс". Бюджетът на "Кецове" е 790 000 евро. Проектът е спечелил субсидия от Националния филмов център и европейската програма "Медия плюс", съобщиха продуцентите от "Гала филм". БТА

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !