Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Николета Лозанова: С Жоро няма да се женим!

отпечатай новината

20.08.2009 09:20 | Видян 42297 пъти | Гласували 14

Николета Лозанова: С Жоро няма да се женим!

Напоследък в медиите се заговори, че ви предстои сватба с приятеля Ви Жоро Славов?

Съжалявам, че ще разочаровам много от колегите ви, които пишат тези клюки, но двамата дори не сме и помисляли за сватба. Някой го е измислил и просто го е написал. Вероятно му се ходи на чужда сватба. Ние се обичаме, но дори не сме говорили на тази тема. Имаше романтика по време на ваканцията ни в Гърция, но уверявам ви - диамантен пръстен и предложение за сватба не е имало.

Как се навихте да участвате в Дансинг Старс 2? Слави ли Ви покани?

Не ме е канил Слави. Защо пък той? Ново двайсет! Навих се, защото обичам екшъна, приключенията, предизвикателствата и естествено - танците. Не крия, че обожавам да танцувам, но винаги нещо не ми е достигало на дансинга.

Как минаха снимките на клипа на Ейкън. Вярно ли е, че се е влюбил във Вас?

Беше невероятно. На този етап обаче нямам право да разкривам детайли около работата ми със звездата, която по една случайност е мой любим изпълнител. Подписала съм договор за конфиденциалност. Само мога да кажа, че Ел Ей е моят град. Невероятно място. Колкото до Ейкън- гледаше ме необикновено, ако това може да ви послужи за някои заключения.

Какъв нощен живот водите с Жоро?

Колкото и странно да звучи за мнозина, предпочитаме да не излизаме. И двамата обожаваме да бъдем заедно, на спокойно и самотно място, и да се наслаждаваме на компанията си взаимно, без да се налага да заемаме тъмни сепарета, тъй като постоянно някой ни обсъжда и ни наблюдава.

Къде живеете в момента?

Живея в България. Снова между родния ми и любим Пловдив, морето и София.

Как ще коментирате горещата новина за раздялата на бившето Ви гадже Ники Михайлов с милионерската щерка Александра Арабаджиева?

Ники е страхотен човек и му пожелавам от сърце да бъде щастлив и да намери истинската любов. За Александра няма какво да коментирам, защото не я познавам. Факт е че с мен е бил най-дълго време. Нещото, което е намирал в мен, не го е откривал у другите жени, за да се задържи повечко време с тях.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !