Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

И винарка №1 от Катаржина в мрежата...

Докато тече сериалът Вина по БНТ, най-нашумялата...

Лоренцо отпразнува рожден ден

отпечатай новината

20.08.2009 17:00 | Видян 6155 пъти | Гласували 1

Лоренцо отпразнува рожден ден

Софи Маринова спретна щур купон за сина си Лоренцо, който навърши 7 години. Веселбата се вихрила в китайски ресторант в Етрополе.

Малкият Лоренцо, който се изявява в клипа "Бате шефе", грееше от щастие и истински се забавляваше заедно с приятелката си Криси. Тя е с няколко години по-голяма от него, но това не пречи на родителите им вече да ги сватосват на шега.

Цели 5 часа малките палавници бяха разсмивани нон стоп с програма от клоуни и фокусници, а вечерта продължи с купон в родното място на баща му Петър - Алтимир.

Най-любимият подарък на рожденика - бъги, подарен от брата на Софи - Тити, влезе в употреба още същия ден. Певицата беше издокарала Лоренцо в костюми на любимите му герои от детски филмчета - Рейнджър и Спортакус. "Много е сладък като ги облече", радва му се обичаната изпълнителка.

Малчуганът по цял цен кара бъгито и ролерите, подарени му пак от приятелско семейство за празника. "Като духна свещичките ми каза, че няма да ми разкрие какво си е пожелал, за да се сбъдне", усмихва се майка му, докато Лоренцо профучава с бъгито покрай нея по време на разходката им в Рибарица. През септември той вече ще е второкласник и сега пълноценно използва лятото за игри, съобщи signal.bg.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !