Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Иван и Андрей ще водят ”VIP dance” по Нова

отпечатай новината

21.08.2009 17:20 | Видян 8306 пъти

Иван и Андрей ще водят ”VIP dance” по Нова

VIP dance - шоуто, което ще търси любимите танцьори на България, започва през септември по „Нова телевизия" с водещи Иван и Андрей.

Оригиналното име на формата е "Strictly dancing" и е по лиценз на "Ендемол" - компанията, с която „Нова телевизия" реализира "Биг"- и "ВИП брадър", "Стар академи", "Сделка или не", "Един срещу всички" и "Страх", съобщават от lifestyle.bg. След 2004 г., когато се излъчва за първи път в Австралия, "Strictly dancing" е реализирано в Бразилия, Чили, Франция, Португалия, Южна Африка, Испания, Турция...

От май тази година продуцентите от Old school подготвят оспорваната надпревара на българската арена за танци. Всеки танц ще бъде изпълняван от отбор, състоящ се от най-добрите професионални изпълнители в България - сред тях са Атанас Месечков, Рангел Спиров, Яна Акимова, Трендафил Сърмов, Лили Величкова, Елена Добрикова, Алфредо Торес.

Всички те ще бъдат в компанията на известни личности, за които публиката не подозира, че са и изключителни танцьори. Истината е, че много известни личности, проявили интерес към шоуто на „Нова телевизия", бяха отказани от идеята да участват, заради липсата на достатъчно добра предварителна танцова подготовка. Зрителите на "VIP dance" ще станат свидетели на двубои още през първата вечер, когато отборите ще се понесат не само в ритмите на добре познати и обичани танци като танго, румба, джайв, салса, валс, но и бродуей, хип хоп, етно, афро-джаз или друг съвсем неочакван стил.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !