Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Магда заминава на почивка след снимки на клип

отпечатай новината

29.08.2009 09:00 | Видян 14472 пъти | Гласували 2

Магда заминава на почивка след снимки на клип

След като в края на пролетта Магда зарадва своите фенове със сингъла "Съжалявам", в началото на есента ще предложи нещо интересно и различно, както самата тя го определи.

"Подготвям съвсем нова песен. До дни трябва да я запиша. Работното заглавие е "Мога и двете". Не съм го уточнила с Мариета Ангелова. Аз го сложих, но засега е такова. Бърза е на Мартин Биолчев, авторска. Мисля да й снимам и видеоклип, като максимум до месец трябва да е на екран. Минаха няколко месеца от "Съжаляваш" или както аз й казвам "Любовчетата". Доволна съм от нейната реализация. Завъртя се по дискотеките, доколкото знам. Не бих казала иначе, че конкретно тя ми е донесла повече работа и участия, но направих едно завръщане с нея.", споделя Магда пред novfolk.bg.

Тя каза, че като цяло кризата се усеща и във фолка, но заради летния сезон не е толкова много. Доста нови дискотеки има по морето и хората се забавляват там. Изпълнителката не съжалява, че е пропуснала и тази година лятното турне на "Планета", но каза, че ще работи по-упорито тази година най-вече заради феноете й. Паузите между клиповете няма да са толкова големи.

Магда отговаряше на въпросите, докато тя беше в новия си апартамант в София. Всичко около него е изцяло готово, а на въпроса дали това ще е и семейното гнездо за нея и приятеля й Краси, певицата отказа да коментира. Двамата заминават на почивка веднага след работата по "Мога и двете". Магда каза, че не иска да издава мястото, но няма да е в България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !