Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Бойкова мода

отпечатай новината

29.08.2009 09:00 | Видян 7849 пъти | Гласували 1

Бойкова мода

Ако за политическите си дела Бойко Борисов е обграден от много съветници, то за стайлинга  май никой не му дава акъл. Не че се облича лошо, но понякога си позволява да излиза извън нормите на етикета. Неотдавна премиерът се появи по дънки на важно политическо събитие. Подобно „своеволие“ буди асоциации за неуважение и небрежно отношение към въпросното мероприятие, на което министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов представи новия генерален комисар и зам.-министрите на ведомството.

Все пак поводът не беше съботно-неделна първа копка или откриване на детска градина, където по-спортният стил е позволен.

Бойко Борисов открай време е известен с рекламните тениски, с които много обича да се появява пред камери. В годините, когато беше главен секретар на МВР, той носеше ти-шърти с надпис ФБР. В кметските му времена стана голям фен на блузки с марката Tommy Hilfiger. Той има няколко бройки с логото на бранда. Баш на изборите обаче, му изневери и се появи с  Lacoste. В гардероба си има и някоя друга тениска на не много скъпата марка Esprit.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !