Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Орлин Павлов представя България на румънски фест

отпечатай новината

31.08.2009 15:45 | Видян 5264 пъти

Орлин Павлов представя България на румънски фест

За първа година Balkanika Music Television ще покаже на своите зрители един от най-актуалните румънски фестивали – „Златният Елен 2009”. Музикалното събитие се продуцира от Румънската национална телевизия и ще се проведе от 2 до 6 септември в Брашов. Прякото предаване започва всяка вечер от 20.10 часа. 

Тази година на „Златният Елен” ще се състезават 27 участници от 20 държави, като полуфиналите са през първите три тематични вечери – Evergreen Night, Pop Music Night, Rock Music Night.

България ще бъде представена от Орлин Павлов, който ще излезе да пее в рок вечерта на 4 септември. Това не е неговата първа изява на тази голяма сцена – през 2003 година той печели престижното трето място на фестивала като фронтмен на „Кафе”. Конкуренция на Орлин ще бъдат изпълнители от Малта, Азeрбайджан, Финландия, Израел, Румъния, Молдова и Италия.

Финалистите ще се представят на 5 септември, а на 6-ти е гала вечерта с връчването на наградите.

Тази година организаторите ще зарадват феновете и с популярни имена извън състезателния регламент. С рецитали ще гастролират Тициано Феро, Стив Вай, Хот Чоколит, както и част от най-популярните румънски групи.
Първото издание на „Златният Елен” датира от 1968 година, а на неговата сцена в зората на кариерите си са пяли имена като Хулио Иглесиас и Кристина Агилера.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !