бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Николета: Обожавам да танцувам и да правя секс на песни на Брайън Адамс

отпечатай новината

02.09.2009 17:20 | Видян 10365 пъти | Гласували 3

Николета: Обожавам да танцувам и да правя секс на песни на Брайън Адамс

"Танцът за мен е съчетание от романтика, флуиди, страст, секс. Да, танцът е секс, както и да го погледна. В момента се изкривявам от жестоки тренировки, но това ми действа адски... възбуждащо.

Казвам "възбуждащо", за да задоволя очакванията на почитателите си от коментарите, които отдавна очакват да прочетат тази дума от мен. ВЪЗБУЖДАЩО. Само мога да им кажа, че бих танцувала с всеки един от тях, ако ме покани с красива орхидея в ръка.

Бих танцувала, въпреки че неколцина вероятно биха посинили пръстите на краката ми", заяви бившето гадже на вратаря на националния отбор на България Николай Михайлов - Николета Лозанова, в традиционната си рубрика "Под завивката" в podtepeto.com.

"Не че аз съм върхът на сладоледа, но се старая да направя всяка стъпка, която партньорът ми иска да изпълня. Старая се да бъда перфектна и плащам цена за това. Като най-отдадена съм на латиното. Това е страстта в танца. Сексът обаче категорично е R&B. Аз и по принцип правя секс на този стил музика. Влияе ми адски палаво. Когато съм на романтична нотка, обичам да правя любов на Брайън Адамс.

Обичам и да го танцувам. Самото усещане на допир до партньора на парче като "Please Forgive me" може да те прати в орбитата на друга планета. Като правя секс съм най-вихрената танцьорка на земята. Като танцувам съм най-страстната любовница", допълни бившата Мис Плеймейт.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !