Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Диана Любенова сяда в стола на Гала?

отпечатай новината

04.09.2009 15:20 | Видян 9160 пъти

Диана Любенова сяда в стола на Гала?

Изненадите в Нова телевизия продължават: Гала е поредният кадър на медията, който сюрпризира шефовете си в началото на новия сезон с финтова забежка.

Но тя поне не е пристанала на конкурентите от bTV, шушукат одобрително колегите й. Клюката гласи, че русокосата водеща остава в Италия след романтична ваканция, която продължава и в момента.

За италианска връзка около палавата телевизионерка се заговори в края на миналата година, когато наблюдателите на светския живот разгласиха, че на Бала на топмоделите, организиран от паркетния лъв Евгени Минчев, по блондинката се прехласнал богатият ерген Франко Миролио - син на винения и текстилен бос Едоардо Миролио.

Отношенията между двамата вероятно са набрали скорост, щом се отразяват вече и на кариерното развитие на Гала, пише БЛИЦ.

Лошо няма, артистичните ходове от този вид, както често сме забелязвали, действат по-скоро тонизиращо, отколкото стресиращо. Още преди да е потвърдена новината за излизането на Гала, въпросът кой ще води "На кафе" вече е уреден с отговор:  Диана Любенова, една от най-скандалните телевизионерки в родния ефир поема щафетата.

Любенова за сефте привлече вниманието, когато се снима гола в реклама на предаването си "Секс игри, ах" пред президентството. После застана по евино облекло и в шивашки цех. Върховото й постижение обаче бе, когато организира фотосесия на хора без дрехи на столичния булевард "Витоша".

Още една Диана влиза трайно в програмата на Нова от средата на месеца. Предаването "Челюсти" на Диана Найденова ще се излъчва всеки делник от 13 до 14 ч., както досега вървеше в програмата на "Дарик". Това вече е сигурна новина.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !