Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Афро българска страст в ефира

отпечатай новината

04.09.2009 17:00 | Видян 5029 пъти | Гласували 2

Афро българска страст в ефира

Дни преди старта на дългочаканото шоу Vip Dance емоциите, напрежението и предположенията за евентуалните двойки постоянно растат.

Всички вип звезди искат да бъдат с възможно най добрият професионален партньор в шоуто тъй като това ще им гарантира максимален престой до края на самото шоу!

Елица Тодорова ще има честта да танцува и да бъде обучавана от най добрият хореограф и световен шампион по латиноамерикански танци Алфредо Торес. Чернокожият танцьор е от Куба, бил е боксьор, танцувал е в Тропикана.

Строгият му характер, сексапилното му тяло и колосалният му професионализъм със сигурност ще изстрелят атрактивната барабанистка в челните позиции на шоуто. Вече усилено се говори че Алфредо е подложил Елица на едноимесечни ежедневни изтощителни тренировки за да може тя да влезе бързо във форма.

Магнетичната Елица от години харесва и музицира със цветнокожи барабанисти по света. Самата тя е живяла в Африка.

Елица Тодорова и Алфредо Торес ще мерят сили със Сашка Васева и Мондьо, Камен Воденичаров и Мира Добрева, Милен Велчев и Райна, Яна Акимова и Деян Донков, Нети и Фахрадин от Забранена любов, Мария Слилвестър и Атанас Месчков, Боби Турбото и Цеци Красимирова.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !