12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Ирен Онтева: Ще се женим, но друг път

отпечатай новината

11.09.2009 16:00 | Видян 9488 пъти

Ирен Онтева: Ще се женим, но друг път

Новината за предстоящата сватба на манекенката Ирен Онтева и гаджето й - италианския бизнесмен Давид Бучолини, която гръмна в интернет, е "леко" преувеличена. Пред "Монитор" тя отрече, че двамата имат намерение скоро да застанат пред олтара.

"Няма такова нещо. Имаме толкова много работа предстоящите месеци, че изобщо не мислим за това в момента. По принцип, да, ще сключим брак някой ден, но това сега изобщо не е на дневен ред", призна ни Ирен Онтева.

Двамата с Давид вчера отлетяха за Италия. В столицата Рим те отвориха ресторант, който отнема голяма част от времето им. Ирен ще отдъхне още няколко дни със сина си Кристиян в крайморската им къща на Апенините. После се захваща за работа.

През август манекенката и Давид си подариха круиз с яхта из Средиземно море. "Най-хубавото беше, че се будех всяка сутрин на различно място. После се спряхме в Порто Черво на любимия ми остров Сардиния."

Недоразумението, че Ирен и Давид ще минават под венчило тръгна от тяхно интервю пред женско списание. "Непрекъснато я моля да се оженим. Всеки ден й предлагам и тя все ми отказва", оплака се италианецът там.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !