Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Николета предизвика Бербо

отпечатай новината

12.09.2009 09:00 | Видян 18655 пъти | Гласували 5

Николета предизвика Бербо

Капитанът на националния ни отбор Димитър Бербатов отново влезе в полезрението на светските медии. В най-четеният таблоид на Острова Сън излезе информация, че нападателят на Манчестър Юнайтед е изпращал любовни послания на плейметката и победителка в класацията на СЛАВА за най-горещо тяло на Лято 2009 Николета Лозанова. Това не се понравило на гаджето й Георги Славов – Главата и буквално го вбесило.

След като видял sms-ите от Бербо, той побързал да отговори, отправяйки заплахи към футболиста. В тях Славов го предупредил да я остави на мира и да не се занимава с нея. Вестникът не пропуска да спомене, че моделката е бивше гадже и на вратаря на Твенте и националния отбор Ники Махйлов.
Според приятели на Бербатов цялата тази история била измислена от самата Лозанова, която искала да привлече вниманието на любимия си. Срещал съм я веднъж, когато излизаше с Ники и нищо повече не се е случвало, е коментарът на футболиста на "червените дяволи".

Целият този панаир предизвика Футболист №1 да изпрати откровена декларация до всички български медии, в която признава, че чака дете от любимата си Елена и че не желае да бъде замесван в подобни скандали.
В изявлението му се казва още: Злоупотреба с имената на известни хора има навсякъде, но когато пространно се мултиплицират откровени лъжи и измислици, нараняващи близките ми, смятам че се минава границата, която позволява клеветите да остават безнаказани.

Според информатори на СЛАВА приятелката на Бербо ще го дари с момиче в края на октомври.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !