Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Диляна Попова отслабна от тренировките във VIP Dance

отпечатай новината

14.09.2009 17:30 | Видян 13821 пъти | Гласували 1

Диляна Попова отслабна от тренировките във VIP Dance

"Не съм се мерила, това не е било моята цел, когато се захванах с този проект. Но наистина усещам, че съм отслабнала. Тренировките ни са много натоварени, всеки ден танцуваме поне 7-8 часа. Непрекъснато ходя по анцуг и не мога да преценя дали дрехите ще ми паднат" - заяви манекенката Диляна Попова в интервю за в. Труд.

Красавицата признава, че си е взела почивка от другите си ангажименти, тъй като няма физическа възможност да насмогне. Тя дори не ходи на дискотека от началото на VIP Dance. За сметка на това, в компанията на Петя, Деан и Боби Сапунджиев - бившата Урсула се чувства страхотно и смята, че заедо са страхотен екип.

"Имам човек до себе си. Не искам да говоря за него, защото той няма желание да се афишира. Не е публична личност" - казва Диляна. Що се отнася до отношенията й с бившето й гадже Дичо, тя твърди: "Не се меря с него по това кой е по-известен. Той има талант, той пее, аз се занимавам с други неща. Като разглеждам отстрани кариерите на двама ни, много по-логично е един певец да бъде по-известен от един модел. Така е и в световен мащаб."

Диляна Попова има намерение от догодина да навлезе в модния бизнес като дизайнер. Тя вече е обзавела свое ателие.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !