Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Разкрепостен 57-годишен мъж се изповяда в „Цената на истината”

отпечатай новината

16.09.2009 14:30 | Видян 8830 пъти

Разкрепостен 57-годишен мъж се изповяда в „Цената на истината”

За разлика от първите няколко драматични издания, епизодът на „Цената на истината” в четвъртък, 17 септември, в особено забавен и комичен. Главният герой Костадин Петров е  изключително разкрепостен и весел човек, на 57 години. Отворен е да опитва нови неща, има странни фантазии и желания. Благоевградчанинът определя себе си като „сексуално животно”. Разделя се със съпругата си, защото я хваща да му изневерява с негов приятел. Костадин признава, че се е случвало да има връзка с три жени едновременно по време на 26 годишния си брак. В студиото са приятелката му, дъщеря му, испанският му зет и брат му.

Въпреки всеобщото схващане, че българите между петдесет и шейсет години са закостенели и консервативни, „Цената на истината” в четвъртък вечер ще опровергае това твърдение. Участникът в утрешното изданието има по-различно мислене от обикновения български мъж на шейсет, склонен е да експериментира и забавлява с освободеността си. Споделя, че докато правил секс с приятелката си, си представял неприятни неща, за да забави кулминационния момент. Освен това Костадин без притеснение признава, че, ако му се отдаде възможност, би опитал секс с испанския си зет.

Кастингът на „Цената на истината” продължава. Всеки, който не се притеснява да разкаже истината за себе си, трябва да попълни анкетна карта чрез сайта на предаването www.istina.novatv.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !