Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Избират моден диктатор на седмицата

отпечатай новината

18.09.2009 13:20 | Видян 12151 пъти | Гласували 1

Избират моден диктатор на седмицата

Тази събота в новото предаване за лайфстайл и мода "Модерно" по bTV ще се срещнат в моден дуел две чаровни дами - поп изпълнителката Петя Павлова и поп-фолк дивата ДесиСлава.

Темата, от която те ще трябва да се вдъхновят в състезанието е "Ангел и Дявол".

Задачата на двете певици ще бъде да покажат своето виждане за стил с помощта на двамата стилисти на "Модерно" Тути и Добри. След обиколка по магазините Петя и Деси ще представят първо своите "ангелски"  визии.

Водещата Радост Драганова ще надникне в гардероба и на двете певици, за да разкрие какви всъщност са техните модни предпочитания и как са се изменяли през годините. Ще стане ясно защо Петя се е вдъхновявала от "Flash Dance" и как Деси е съчетавала колан с черешки и R&B плитки. Зрителите на предаването ще надникнат заедно с Радост на долния рафт в "звездните" гардероби на конкурентките, за да видят дрехи от зората на кариерите им.

Преди публиката в студиото да реши кой ще спечели титлата "Моден диктатор на седмицата" Петя и Деси ще представят своите "дяволски" визии, а техните помощници,  стилистите Добри и Тути ще обяснят как и защо са подбрани сетовете им. Коя ще бъде победителката в дуела, зрителите ще разберат тази събота, от 10:00 ч. в "Модерно" по bTV.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !