Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

"Dancing stars 2" започва с нова водеща

отпечатай новината

22.09.2009 14:45 | Видян 10573 пъти | Гласували 2

Най-вероятно Елена Петрова ще е водещата на "Dancing stars 2", пише vip-bg.info. Едва ли Слави Трифонов би могъл да направи по-добър избор. Красивата и слънчева актриса е най-подходящото лице за тази роля. Направо абсурдно звучи идеята пак да ни тормози Радост Драганова. Това може би ще донесе радост на нея, но ще е ужас за зрителите.

В. "Експрес" първи от печатните издания писа, че Елена Петрова ще е водеща на "Dancing stars 2", позовавайки се на свои източници. "Предаването тръгва по bTV идната неделя и ще върви през уикендите. Продуцентът Слави Трифонов настоял за къдрокосата дама въпреки неистовите мераци на миналогодишната водеща на шоуто Радост Драганова. "Аз много ще се разсърдя, ако не ме сложите да водя. Миналата година бях перфектна", заканвала се в bTV Радост.

Въпреки това обаче, мераците й били попарени с избора на хубавата Елена", пише изданието. Да се чуди човек откъде Радост Драганова има очи за подобни искания. Вероятно е останала с впечатление, че Ники Николов е шеф и този сезон.

Дясната ръка на Нико Тупарев и Радост се залюбиха докато тя беше водеща на "Dancing stars 1". Мъжът й пусна по петите й частни детективи и публикува снимките в пресата. Радост се нанесе заедно с дъщеричката си Изабела в апартамента на новия си любим Ники Николов.

Сред възможните участници в "Dancing stars 2" са Елеонора Манчева, Емануела, Асдис Ран, Наско Сираков.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !