Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мария Игнатова ходи по мъже?

отпечатай новината

26.09.2009 09:00 | Видян 22877 пъти | Гласували 1

Мария Игнатова ходи по мъже?

Господарката на ефира Мария Игнатова бе засечена от папарак на СЛАВА да купонясва в нощен клуб без Митко Рачков. Тя бе изловена в компанията на необвързаната тъмнокосата бивша адреналинка Жана. „Местопрестъплението“ бе пиано бар Камино, в който често се забавляват хора от тв империята на Магърдич Халваджиян. Дали двете красавици бяха тръгнали на лов за мъже? Все пак движеха в дует, а не с голяма женска компания като Гала и приятелки, които се събират само за да побъбрят...

Светските клюкари открай време се съмняват във връзката на Мария и Рачков. Измислени гаджета ли са тв звездите е въпросът, който все още мъчи любопитните и държи интересът им към двойката... Може би именно това е целта. Рейтингът на предаването и на водещите се вдигна доста. В началото самата Мария отрече пред СЛАВА да има повече от приятелство с Митко. Впоследствие двамата свободно започнаха да се появяват пред журналистите. Зачестиха и закачките им в ефир, които понякога дори граничат с натрапчивостта. Всеки път, когато се появят на малкия екран в едно или друго шоу, някой около тях или самите те не пропускат възможността да се пошегуват с връзката си. Когато бяха ководещи във ВИП Брадър, Ники Кънчев често ги бъзикаше. По сценарий ли са и сцените им на ревност в Господари на ефира?

Факт е, че СЛАВА хвана Мария без Рачков в момент, в който тя не знаеше за медийното ни присъствие. Отговорът на въпроса ходи ли по мъже блондинката оставяме на вас.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !