Местят Мона Лиза, била...

Най-известната картина в целия свят – Мона Лиза на...

Венци Венц посвети песен на жена си и...

Венци Венц посвети песен на жена си и баба си. Аудиото...

ROBOLOCO треска в събота вечер

отпечатай новината

25.09.2009 17:30 | Видян 7312 пъти | Гласували 5

ROBOLOCO треска в събота вечер

Столичният клуб Ескейп отваря врати за зaвръщането на любимите си резиденти Смърфа от Mетрополис и най-добрата сред  жените зад  пулта Мис Лидия (Best SEEME Female DJ 2009).

На 26-ти септември утвърденият диджейски тандем се е заканил да ви размъти мозъците с  новият си парти проект Roboloco. 

"Tова е първият сезон на собствената ни вечер в клуб Ескейп, което ни позволява да експериментираме с много неща – нови начини на комуникиране с публиката ни (социални мрежи, награди, промоции), различна визия и ексцентричен перформънс. В любимата ни виртуална реалност Facebook попаднахме на младият графичен артист Стефан Картчев, чиито стил толкова ни впечатли с електричните си цветове и идеи, че пасна идеално към търсената от нас нова, отличаваща се визия." - споделя Лидия.

Към екипа на Roboloco сe присъединяват и две познати на родните клъбъри артистични и невероятно красиви натури.  Tоп хостесите Невена  Воденичарска и Биляна Йотовска този сезон по честичко ще греят в Ескейп, a партито Roboloco ще e дебюта им на Ангел Кънчев 1. Биляна Йотовска ще се появи на елитният столичен дансинг директно от Ибиса, където тази година се класира за големият финал на Pacha Model Awards. Колежката й Невена, сигурно си  спомняте от първите партита на Метрополис, когато обикаляше в тълпата в ексцентричните костюми на дизайнерката Мира Бъчварова.

Към второто издание на Roboloco ще се присъедини  и известният за гилдията властелин на морските афтър партита Шото. Собственика на легендарният клуб Mания в Слънчев бряг e известен в българските клубни среди с тоталната си отдаденост към електронният саунд. 

През последните 2 години Шото сериозно сe е захванал със занаята, а резултата се видя на бомбастичната му изява на закриването на летният сезон в манияшкият му клуб, за което и до днес се носят легенди.  Какво още да очаквате ли? Музика! Музика!  Музика!

Смърфа и Лидия известни с експлозивните си миксове, не робуват на стилове – фънки, фреш, екзотичен, луд, разбиващ…Tова са най-често думите, които ще чуете за звука им и гарантирано ще получите x 2 нa 26-ти септември. Мястото – Ескейп. Денят – Събота. Партито е ROBOLOCO. Вход Свободен за жени! Господа, все още имате шанс да спечелите ВИП покана от самата Мис Лидия на официалната и Facebook страница.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !