Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Симона Пейчева на мястото на Елица Тодорова

отпечатай новината

01.10.2009 10:45 | Видян 10792 пъти | Гласували 1

Симона Пейчева на мястото на Елица Тодорова

Симона Пейчева влиза на мястото на Елица Тодорова във VIP Dance. Причината за промяната в отбора е тежката контузия на колената на Елица. Затова от утре като партньорка на Крум ще гледаме една от най-добрите ни състезателки по художествена гимнастика през последните години.

Симона Пейчева е девет пъти шампионка на България, с много златни отличия от световни първенства. В края на миналата година тя прекрати състезателната си дейност и сега има собствен клуб.

Ива Софиянска се завръща на дансинга в петък и заедно с отбора си ще се бори на елиминациите за оставане в шоуто. След като тази седмица Ива бе в болница, заради стомашночревна инфекция и тя бе замествана от двете си сестри в надпреварата, нейният отбор бе оценен с най-малко точки от журито за изпълненията си в понеделник и вторник.

Другите три отбора, които ще танцуват в петъчната вечер на елиминации, са тези на Даниела и Камен Воденичаров, Мария Силвестър и Боби Турбото и Николета Лозанова и Нед. Всеки от тях ще представи по два танца – единият изпълнен само от професионалистите в тийма, а другия от звездите. Кой ще напусне надпреварата зависи само от зрителските гласове.

Специален гост на петъчното издание на VIP Dance ще е една от най-талантливите български изпълнителки – Белослава. С невероятния си глас и тембър и с изключително нежното си и женствено присъствие на сцената, тя ще бъде кулминацията в оспорваната надпревара в петък по Нова телевизия.

Кой е любимия танц на зрителите, който те пожелаха да видят повторно на сцената, гласувайки в анкетата на сайта на предаването, също ще научим в петък от 20 часа по Нова телевизия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !