Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Deep Zone Project на 2-ро място в Американска класация

отпечатай новината

01.10.2009 15:45 | Видян 4344 пъти

Deep Zone Project на 2-ро място в Американска класация

След кратка почивка която групата си даде след изтощителното им 5-то национално турне,  Deep Zone за пореден път правят пробив извън България. Песента им “Let The Music Move Ya” се изкачи на 2-ро място в  американската класация USA RoyInsf top 50 в която се представят 50-те най въртяни денс парчета в Северна Америка.  Същата песен преди 8 месеца достигна до 4-то място в МТV.
 
У нас, песента е позната с българската си версия озаглавена „Лесно Се Възбуждам” която разтърси ефира в началото на  годината с провокативния си текст и видеоклип.

Сега Deep Zone Project усилено  работят по завършването на новия си албум който се очаква да излезе в края на месец Октомври. Албумът ще бъде издаден само в дигитален вариант и ще се раздава на входа на всеки един посетител на  30 клубни партита в страната, които ще бъдат проведени до края на годината във връзка с промоцията на албума.

Междувременно Дидо който е един от основателите на групата наскоро отбеляза 20 години на сцена. В знак на това реши да направи подарък на всички меломани като записа наново първата си авторска песен - култовата класика „Даниела” която беше изпял преди 12 години докато бе част от сензационното рап трио „Гумени Глави”.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !