Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Легендата на руския рок Борис...

Легендарният музикант Борис Гребеншчиков и неговата...

Сонети и песни за любовта

отпечатай новината

14.02.2008 14:22 | Видян 3350 пъти | Гласували 1

Сонети и песни за любовта

В навечерието на Деня на влюбените почитатели на поезията и популярната песен се отзоваха на поканата на най-новата любов на кафето COFFEE-MATE® да се настроят романтично с шедьоврите на любовния сонет, включени в новата книга на издателска къща “Персей”, придружена от компактдиск с любими песни, „Светът е за двама”. Кафе-барът на CINEPLEX в Сити Център София се препълни от желаещите да чуят на живо сонети от книгата в изпълнение на големи български поети като Евтим Евтимов, Матей Шопкин, Маргарита Петкова, Кръстьо Станишев, Романьола Мирославова, Иван Станев, Огнян Георгиев, Чони Чонев.
Популярни изпълнители като Петя Буюклиева, Маргарита Хранова и дует “Шик” изпяха песни, включени в диска към книгата. А новият, но вече нашумял дует, който печели овации и почитатели с участието си в шоуто “Великолепната шесторка” Рени и Николай Свинаров представи заглавната песен “Светът е за двама”. Рени реши, че това издание е подходящ подарък, който може да направи на музикалния директор на “Великолепната шесторка” Ачо Заберски и ще му го връчи публично навръх Св. Валентин. “Тази изящна книга е истинско бижу. Това е най-красивият и романтичен подарък, който можеш да направиш!” – сподели певицата.
Комплименти за прекрасното издание поднесоха и поети, музиканти, певци и читатели, за които всяка година Денят на влюбените идва с красиво томче и хитов диск от издателска къща “Персей”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !