Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Децата от ефира пълнят хладилника на едно семейство цяла година

отпечатай новината

06.10.2009 11:30 | Видян 3323 пъти

Децата от ефира пълнят хладилника на едно семейство цяла година

Радио FM+ събра ушите на слушателите си, след като вчера в ефир стартира “Играта на децата”.

Нечуваното за страната досега шоу ще се излъчва през целия месец Октомври и ще обърне представите на слушателите за награди: цяло семейство ще мине на издръжка на FM+, защото ще спечели дванедесет месеца безплатно пазаруване, друго пък ще зарежда безплатно гориво цяла година, а трето – ще пътува до Париж и ще се радва на семейна екскурзия в най-големия приключенски парк в Европа – Дисниленд.

“Играта обещава да се превърне в истинска мания – само ден след старта, участниците вече са над 500, а колко ли ще са в края на месеца?”, обяснява Радослав Неделчев, Мениджър Промоции в FM+.

Специално за “Играта на децата” радиото организира кастинг и избира за водещи петгодишната Рада и първокласникът Самуил. Те ще са в студиото всеки ден през Октомври – от сутрин до вечер и ще провокират слушателите, като описват по детски всякакви неща, които ни заобикалят: у дома, на работа или на улицата...

“Дали слушателите ще ги разпознават лесно или не – въпрос на късмет е, но ви обещаваме невероятно забавление за цялото семейство. Нямам търпение да чуете” – допълва Радослав Неделчев.

“В месеца, когато Радио FM+ става на 17 години, натрупали достатъчно опит, знаем, че когато всички правят еднакви скучни неща, трябва пак ние да сме първите, които ще изненадваме. Идеята за „Играта на децата” е невероятна, а по реализацията и работехме повече от шест месеца“, допълва Надежда Радева – Програмен Директор.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !