Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Въпрос от българското кино препъна Мондьо в „Стани богат”

отпечатай новината

06.10.2009 13:45 | Видян 5333 пъти | Гласували 1

Въпрос от българското кино препъна Мондьо в „Стани богат”

Светският хроникьор Мондьо, който се отличи с упоритост и дисциплина в танцовото шоу VIP Dance, ще тества интелигентността си в „Стани богат” във вторник вечер. Точно в 20:00 часа по Нова Мондьо ще атакува въпросите на Ники Кънчев в компанията на своята близка приятелка и колежка Ивета Хорташка, козметичен редактор в лайф-стайл списание.

Докъде трябва да се простират капризите на звездите и как се е появило артистичното име на екс партньора на Сашка Васева, ще стане ясно в предаването.

Мондьо и Ивета ще отговарят на въпроси от област мода, история, литература и кино. В „Стани богат” тази вечер зрителите ще научат интересни факти: „Върху какво известният японски писател Коджи Сузуки написа последната си книга, която се чете за 2 часа?” и „Какъв вид дрехи са буркините?”. Питане, свързано с български филм - тазгодишното предложение за „Оскар”, ще лиши Мондьо от възможността да продължи участието си в телевизионната игра.

На стола на богатството на 7 септември, сряда, ще седне мениджърът на Васил Найденов и член на журито във VIP Dance - Ивайло Манолов. Той ще се състезава в „Стани богат” заедно с поетесата Маргарита Петкова, автор на едни от най-хубавите български песни в изпълнение на Васил Найденов, Богдана Карадочева, Йорданска Христова, Тони Димитрова и други.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !