Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

На 12 октомври THE COTTON CLUB отваря врати и в България

отпечатай новината

10.10.2009 09:00 | Видян 13047 пъти | Гласували 1

На 12 октомври THE COTTON CLUB отваря врати и в България

От 12 октомври (понеделник), нощния живот в София вече няма да е същия!С цели четири дни забавление без компромиси, ще отпразнува своето откриване новия мегалуксозен клуб в студентски град “The Cotton Club”.Наближаващото грандиозно събитие, в което са вложени над 100 000 лв., ще събере на едно място най-големите звезди от музикалната сцена и популярни личности от родния хай-лайф, за да отбележи шумно своето начало.

Над час и половина, музикалния канал Фен ТВ ще отразява на живо бляскавото събитие, а камерите му ще следят отблизо преминаването на гостите по червената пътека и шоуто, за което ще се грижат водещия Димитър Рачков и изпълнителите Софи Маринова и Устата, Джина Стоева, Пепа, Кали, Десислава, Тони Стораро и мн.др. Със своя оригинална програма ще се представят денс формация “Електра” и Юлия от дует “Мания”, в компанията на Атанас Хаджиев (саксофон) и Димитър Запрянов (пиано). Зрителите на Фен ТВ също ще успеят да “прескочат” до звездния “The Cotton Club” между 22:30 – 00:00 ч., за да празнуват със своите любими изпълнители. Суперлуксозен интериор, включващ иновативни дизайнерски решения във форми и цветове, очакват бъдещите клиенти на заведението. Две лимузини и няколко ретро автомобили Бентли и Ролс Ройс ще осигуряват придвижването на VIP гостите до партито, за което цяла София вече се подготвя.

На 13 октомври (вторник), “Jam Session Night” в “The Cotton Club” ще представи фолк дивата ДесиСлава в нетрадиционна светлина, с изискан репертоар от поп, R’N’B и джаз изпълнения, под звуците на елегантен бял роял.Към партито ще се присъединят денс-студио “Електра” и Юлия от дует “Мания”.

В сряда (14.10), характери и гласове ще премерят Кали и Мира.За първи път двете красавици се изправят една срещу друга, след дълги месеци на тиха война помежду им.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !