бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Орлин сваля Николета

отпечатай новината

10.10.2009 09:00 | Видян 19845 пъти | Гласували 1

Орлин сваля Николета

Интригите и скандалите във VIP dance продължават да се вихрят с пълна сила също като  звездите на дансинга. Дали конфликтите са пиар стратегия или не, факт е, че това шоу е по-интересно от онова шоу. Но този път няма да правим тв анализи.
След разпрата НешкаСашка, много коментирани се оказаха заяжданията между друг член на журито и още един атрактивен участник в предаването. От самото начало Орлин Павлов и сексбомбата Николета Лозанова се джавкат. Колкото и да се старае, плеймейтката всеки път става трън в очите на певеца, който не пропуска възможност да я критикува повече от другите звезди и да вдига ниски оценки на отбора й. Тя пък не крие недоволството си от отношението му, заради което пък Нешка Робева я нарече „мрънкало“. При първите й представяния всички повярвахме, че четворките, с които Орлин я награждава, са плод на професионалната му преценка за справянето й с танците. След това обаче безпристрастното му журиране бе подложено на съмнение. Той започна да й отправя забележки, част от които нямат нищо общо с техниките, които силиконовата изкусителка демонстрира на дансинга, а с деколтето й.

„Специалното“ му отношение към магнетичната брюнетка започна да се набива на очи до такава степен, че въпросът за безпристрастността загуби сила и на негово място излезе съмнението дали наистина той я е нарочил или точно обратното – хвърлил й е око!? Казано в прав текст: Сваля ли Орлин Павлов Николета Лозанова?
Намек за това, че всъщност той я харесва направи в ефир професионалната танцьорка от нейния отбор Елена Добрикова. Тъй като приятелката му Яна Акимова участва в шоуто, Елена се опита да не създава интриги и обясни ситуацията доста странно: „Николета е много много красива жена и за да я стимулира да танцува по-красиво от самата нея, Орлин й дава ниски оценки.“

СЛАВА се свърза с потърпевшата Николета за коментар. Ето какво бе обяснението на Ники: „Той се държи по детски.  Ако има нещо лично към мен, по-добре да ми го каже! Особено се дразня на забележките за деколтето ми. Аз съм секссимвол и мога да си позволя дълбоки деколтета.“ На въпроса как се държи с нея извън екрана и дали усеща интерес от негова страна, Николета бе лаконична: „Когато се засичаме по коридорите само ми се усмихва.“

Дали стрелите, които Орлин мята към Николета са любовни, а не бойни?

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !