Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Толерантни ли са българите към смесените връзки с цигани в „Цената на истината”

отпечатай новината

12.10.2009 13:00 | Видян 5187 пъти

Толерантни ли са българите към смесените връзки с цигани в „Цената на истината”

В „Цената на истината” на 13 септември, вторник, зрителите на Нова телевизия ще видят как една майка приема факта, че приятелят на дъщеря й е циганин. Дияна Кацарска е на 22 години,  изгубва баща си, когато е на 14 години, и изживява смъртта му изключително драматично. Участничката симулира самоубийство, за да привлече вниманието на майка си.

По това време баба й е медицинска сестра в психиатрична клиника. Дияна ще заяви в шоуто, че баба й и майка й са я затворили принудително в психиатрична клиника след смъртта на баща й.  Поредният епизод на телевизионното шоу ще покаже тоталното неразбирателство между майка и дъщеря. Ще стане ясно и съществува ли толерантност у българина относно смесените връзки с цигани. Дияна е първата участника, която ще се откаже да продължи в предаването още след първо ниво.

Втората история в „Цената на истината” във вторник е на едно момиче, готово на всякакви жертви в името на любовта към едно момче. Мартина ще признае, че не е получава достатъчно любов в своето семейство и получава нужната обич от семейството на приятеля си.

Тя се колебае за точната причина, поради която е с него – любовта към Светослав или към родителите му. Приятелят на участничката е наркоман, който е заложил апратамента на майка си и баща си. В момента тече процедура за изземването му от страна на лихварите. Мартина се опитва по всякакъв начин да помогне на Светльо. Изданието на „Цената на истината” във вторник ще разкрие на колко жервти е способно едно младо момиче в името на любовта.

 

 

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !