Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Белослава избра таланти за Voice Academy

отпечатай новината

19.10.2009 13:40 | Видян 4781 пъти | Гласували 2

Белослава избра таланти за Voice Academy

23 деца бяха одобрени след специален кастинг за прием в първата по рода си школа за млади таланти в София - Voice Academy. Той се проведе на 17 октомври, а специален гост и оценяващ в журито беше поп-певицата Белослава.

Академията приема само 45 ученици в четири възрастови категории - от 3 до 6 години, от 7 до 11 години, от 12 до 16 години и над 16 години. Най-добрите сред тях се бориха за спечелването на стипендия, която ще покрие едногодишното им обучение в академията, а имената на първите победители са вече факт.

Те успяха да завладеят сърцата на иначе критичното жури в лицето на Белослава и музикалните педагози Петя Данкова, Камелия Данкова, Здравка Матеева и Снежана Бахчеванова - преподаватели в школата.

Сред подбраните песни се откроиха любимите на поколения българи "Големият кораб" на Силвия Кацарова, "Синева" на Васил Найденов и много други.

„Децата бяха направо уникални. Любовта им към музиката е вдъхновяваща - прекарахме заедно няколко вълшебни часа. Изборът на децата, които да спечелят стипендиите беше много труден, тъй като всички бяха положили много усилия, за да се подготвят за кастинга", сподели Белослава и допълни, че сред кандидатите има участник, който лично тя ще продуцира.

Моделът за обучение във Voice Academy е основан на идеята за комплексно певческо, танцово и сценично обучение и усъвършвенстване на вокалното развитие във всички аспекти - самостоятелно, в ансамбъл, с микрофон, в студио и т.н. Академията си поставя амбициозната задача да подготвя младите изпълнители, както за българската, така и за световната сцена.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !