Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Мария Игнатова вече е напълно свободна жена

отпечатай новината

22.10.2009 18:00 | Видян 14284 пъти | Гласували 2

Мария Игнатова вече е напълно свободна жена

Мария Игнатова вече е свободна жена, тъй като разводът й със собственика на "Син сити" в Сандански Петко Димитров вече е факт.

Двамата с Петко изчакваха синчето им Виктор да навърши три годинки, за да се разведат по взаимно съгласие, а не да се кепазят в съда и да правят сеир на съдиите, като си изкарват кирливи ризи на показ. Според хипертъп закон, заложен в Семейния кодекс, когато двойката има дете до тригодишна възраст, тя няма право на развод по взаимно съгласие.

Говори се, че Петко едва изчаквал Вики да навърши три години, за да си получи свидетелството за развод и да предложи брак на актуалната си любима - милионерската наследница Ели Гигова.

От своя страна, Мария Игнатова също е свободна да узакони връзката си с Димитър Рачков, макар засега двамата да нямали такива намерения. Предпазливи били и по въпроса за евентуално бебе - плод на тяхната любов. Рачков и Мария искали да се опознаят повече, преди да пристъпят към сериозни стъпки в живота, каквито и двамата вече желаят, пише БЛИЦ.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !