Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Владо Карамазов посреща гости с NESCAFÉ Dolce Gusto

отпечатай новината

26.10.2009 11:00 | Видян 9722 пъти

Владо Карамазов посреща гости с NESCAFÉ Dolce Gusto

Седмица след като най-популярната марка кафе в света - NESCAFÉ® и световният лидер в производството на еспресо кафе машини - KRUPS обявиха съвместния си проект, актьорът бе домакин на домашно парти по случай лансирането на NESCAFÉ® Dolce Gusto®. Владо Карамазов представи любимата си придобивка, която се е превърнала в „новата страст” на актьора и приятелите му. Той посрещаше гостите с горещи кафе специалитети и коктейли и се забавляваше заедно с момчетата от 3о5, които представиха видеоклипа към новото си парче - вдъхновен от NESCAFÉ® Dolce Gusto.

В пъстроцветния апартамент всеки гост имаше възможност сам да избере как да прекара остатъка от вечерта. Някои предпочетоха да се глезят с кафе специалитети и дори си ги приготвяха сами, други, с коктейл в ръка, тихо се заиграха на скрабъл, домино и подреждаха пъзели в спалнята. А трети се отдадоха на творческите си пориви и се изявиха като истински артисти в художественото ателие в „апартамента на NESCAFÉ® Dolce Gusto”. Домакините бяха организирали и томбола, в която един късметлия спечели симпатичната кафе-система NESCAFÉ® Dolce Gusto, която „ще внесе цвят” в дома му.

Докато Карамазов се вихреше около кафе-системата и възторжено разказваше колко е доволен от еспресо и капучино напитките, които си приготвя вкъщи, DJ Мартен и барманите от Flair Forever Team направиха страхотно шоу. Момчетата демонстрираха на присъстващите уникалните си умения във въртенето на бутилки. Мелодията на песента „Sex machine” на James Brown беше вдъхновила танцьорките от M-Dance балет да направят специална хореография, с която гостите на събитието се забавляваха.
Сред гостите на партито бяха актрисата Елен Колева и Сашо Моллов – режисьор на клипа към новото парче на 3о5 - "Back to you".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !