Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Златка Димитрова откри голямата любов

отпечатай новината

26.10.2009 15:40 | Видян 14729 пъти | Гласували 1

Златка Димитрова откри голямата любов

Плеймейтката Златка Димитрова сподели, че е открила голямата си любов в лицето на бившия приятел на Златка Райкова - Благой Иванов - Багата и че никога не е била по-щастлива, пише vip-bg.info.

"Открих любовта. Търсех я дълго. Оглеждах се да я мярна някъде години наред, а тя се подаде иззад ъгъла така неочаквано. Подкоси краката ми. Изостри сетивата ми. Разтвори сърцето ми. Докосна всичките ми ерогенни зони" - пише Златка.

"Минаха две седмици от мига, в който се запознах с Благой, ала сякаш съм го обичала от дете. Всъщност, в момента обичам като шестокласничка след първата целувка с език. Цялото ми същество се тресе от електричество.

Осъзнах, че любовта е изключително приятно хоби. Особено, когато неин обект е мъжът до мен. Боже, та той ме разтапя. Не знам какво се случва с мен, но като ме докосне изгарям, като ме целуне се втечнявам, като милва тялото ми се изпарявам.
А след това отново приемам форма и съдържание, за да се насладя докрай на искрата, на любовта. Нашето не е секс, а хармония между две тела. Неговото мъжество и моята женственост. Неговите мускули и моята гръд. Неговата набола брада и моята гладка кожа. Неговото желание и моята страст. Съвършенство. Знам, че то не трае вечно, но важното е да успееш да му се наслаждаваш във всеки миг и с всеки микрон от съществото си. Влюбена съм, намерих любовта и спирам да търся."

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !