Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

1300 аплодираха Стораро, Теодора и Славена

отпечатай новината

27.10.2009 15:30 | Видян 8548 пъти

1300 аплодираха Стораро, Теодора и Славена

След Велико Търново, Тони Стораро, Теодора и Славена направиха запомнящ се купон в Плевен и Монтана. Над 1300 купонджии празнуваха в Плевен заедно със звездите шестият рожден ден на "Фен ТВ". Сред тях имаше колоритни гости - студенти по медицина от три континента, баскетболисти от местния Спартак, a с певците си побъбри и гадателката Светлина.

Рожденият ден на музикалната телевизия съвпадна с още три в заведението и поздравите се редуваха един след друг. Тримата изпълнители вдигнаха на крака феновете с най-големите си хитове, а през кратката пауза вдигаха наздравици и танцуваха със своите почитатели, съобщава signal.bg.

Последният град, в който се изявиха Тони, Теодора и Славена, бе Монтана. Най-голямата местна дискотека се беше изпълнила до краен предел като най-колоритни на дансинга бяха футболистите на Монтана. Те "поляха" спечелената точка като гост на Берое, която бе една от изненадите на последния кръг от футболния шампионат. В северозападния град тримата певци поставиха и един своеобразен рекорд в нощните партита на "Фен ТВ". Стораро, Теодора и Славена се снимаха с над 100 свои почитатели по време на изпълненията си.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !