Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Тест за бащинство решава съдбата на 14-годишно момче

отпечатай новината

29.10.2009 13:15 | Видян 6136 пъти | Гласували 1

Тест за бащинство решава съдбата на 14-годишно момче

За първи път в телевизионен ефир мъж ще научи дали е биологичен баща на сина на любовницата си
Живото издание на „Цената на истината” този четвъртък ще покаже драматичния финал на историята на един любовен триъгълник. Само в студиото на шоуто, което търси истината, зрителите ще видят разбулването на една 14-годишна мистерия. Какъв е резултатът от теста за бащинство, който беше направен на Пламен и той ли е биологичният баща на сина на любовницата си Катя – ще стане ясно в предаването тази вечер. Съдбата на едно момче се крие в лист хартия, който ще бъде отворен за първи път пред очите на всички в „Цената на истината”. Резултатите от кръвните проби на Пламен ще бъдат готови днес следобед, а тази вечер водещият Витомир Саръиванов ще ги обяви в дискусионното студио на шоуто.

С външния си вид и смиреното си поведение участникът в предаването - 34-годишният Пламен Янков, не предизвика никакви основания да бъде смятан за съпруг, който е готов да нарани жестоко съпругата си Петранка. През последните 14 години освен със страха от лъжата, той е живял и със страха от постоянното изнудване от страна на Катя. Любовницата му го е заплашвала, че ще го осъди да плаща издръжка, а той така и не намира смелост да направи тест за бащинство.

Какво кара едно женско сърце да прощава всичко, има ли надежда, че мъжът ще се промени, ако му се позволява всичко, какъв е резултатът от теста за бащинство, който бе направен на Пламен и той ли е истинският баща на сина на Катя Емо – зрителите ще видят наживо на 29 септември от 21:00 часа по Нова телевизия. Специален гост в студиото на „Цената на истината” ще бъде певицата Кали.


Пламен Янков призна вчера вечер в предаването, че има две семейства, за които се грижи едновременно. Той разкри в присъствието на съпругата си, че редовно води дъщеря им Йорданка в дома на любовницата си Катя и извънбрачния си син Емо. Въпреки че приема Емо за свой син, Пламен има съмнения, че наистина той е бащата. Участникът сподели, че се грижи за второто си дете, защото любовницата му го изнудва и защото се страхува от нея.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !