Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Драма в личния живот би накарала Мария да се съблече

отпечатай новината

01.11.2009 09:00 | Видян 25611 пъти | Гласували 1

Драма в личния живот би накарала Мария да се съблече

В токшоуто "Открит микрофон" Мария разкри предлагали ли са й да се снима гола и дали би го направила.

"Много пъти са ми предлагали, дори и в писмен вариант, но съм отказвала категорично. За мен жените са много по-интересни когато са по бельо, а не без бельо. Според мен на всички ще им е по-интересно ако съм загадъчно съблечена, а не гола" - категорична е Мария.

Според певицата когато един изпълнител е в безизходица може да направи всичко: "Когато си в безизходица тогава можеш да правиш всякакви глупости. Да се съблечеш чисто гола... не ги укорявам, всеки си има някакво виждане, за да го направи. Аз, за да го направя не знам какво трябва да се случи" - казва Мария.

На всеки почитател на женската красота, а и на феновете на Мария ще им бъде интересно да научат какво би накарало звездата да се съблече гола, пише signal.bg. Ето какво каза тя:

"Първо не трябва да ми предложат много пари, а адски много пари, за да се съблека чисто гола. Другото нещо, което може да ме накара да го направя е някаква драма в личния ми живот, нещо с мъжа ми свързано, нещо да хване кривите пътеки и да му покажа кой точно създава правилата в тази игра. Като ще ни е гадно, да ни е гадно на всички" - през смях сподели Мария.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !