Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Избраха Мисис България 2009

отпечатай новината

02.11.2009 10:15 | Видян 11625 пъти

Избраха Мисис България 2009

На 30 октомври 2009 година в Гранд Хотел София се състоя 11- тото издание на националния конкурс за омъжени дами „Мисис България 2009“. 15 финалистки, избрани сред близо 300 кандидатки, се бориха за короната.
Журито, председателствано от  Мисис Вселена 2007 Елеонора Манчева, включваше някои от най-известните носителки на титлата „Мисис България“ през годините - Катя Дунева (Мисис България Свят 2007), Яна Далакова (Мисис България Вселена 2007), Петрана Берисо – (първата носителка на титлата „Мисис България”), Милена Шаркова (Мисис България Глоуб 2008), Галина Недялкова (Мисис България Галакси 2008) Радостина Хаджииванова (Мисис България 2004), както и телевизионният водещ Сава Цеков и Анелия Петкова, официален дизайнер на конкурса.
Водещи на събитието бяха „Мисис България 2003”  Маги Желязкова и „Мис България 1999” Елена Ангелова.
Кандидатките дефилираха в три задължителни тура. В първи тур се представиха в спортните облекла на Primo Emporio. Във втори тур бяха облечени в еднакви рокли на „Перлита” и представиха семействата си. В заключителното дефиле те блестяха с вечерните рокли на My Lady.

Решението на журито обяви собственичката на марката и продуцент на конкурса „Мисис България“ - Меги Савова. Мисис България Вселена 2009 е Елена Караколева. Титлата Мисис България Свят 2009 грабна Лазарина Стефанова. Мисис България Глоуб 2009 пък е Капка Тодорова, а Мисис България Планет 2009 стана Екатерина Пецу.
Афтърпартито беше организирано в клуб Гранд де Лукс.

Ето и малко повече информация за победителките:

Елена Касянова Караколева е на 32 години, живее в София и е омъжена от 14 години.  Има 13-годишен син Георги и дъщеря Жаклин на 12 години. По професия е икономист, но сърцето й е в хобита като конна езда, мода и пътувания. Житейската й философия гласи: „Победа над себе си е за предпочитане пред  победата над всички останали.“  Смята да използва титлата си за да работи в кампанията „Не на насилието“.


Лазарина Иванова Стефанова е  на 28 години, живее в град Банкя и е управител на тенис клуб. Има висше спортно образование, хобито й отново е спорт, а каузата, за която би искала да работи е „Живей активно“.
В дома на Лазарина растат две прекрасни госпожици – 4-годишната Мария и Стефания, която е само на 1 годинка.
Кредото на Лазарина е: „Животът е пълен с превратности и изненади“.

Екатерина Михайлова-Пецу. Тя е на 34 години и от 8 години е омъжена. Със съпруга си Джордже Пецу избират да живеят и работят в София. Амбициозна журналистка, днес тя е издател и мениджър на списание F1 Racing за България.
„Гордея се, че съм постигнала нещата в живота си благодарение на собствените си усилия, въпреки че не е било лесно. Убедена съм, че рано или късно истината побеждава и човек не бива да прави компромиси с принципите си, ако иска да успее и да не съжалява за стореното“, казва Катя Пецу.
Като човек, който се занимава с високите скорости, смята, че те трябва да останат на състезателната писта. За себе си е избрала кампания, посветени на безопасното шофиране.

Капка Тодорова е на  30 години, строителен предприемач, живее в София. От всички ценности в живота, на първо място поставя доказаното и проверено в изпитания приятелство. Смята, че благотворителността трябва да идва от сърцето и да не се търсят дивидетни от това, че помагаш на другите. „Занимавам се с благотворителност винаги, когато мога. Вярвам че короната ще ми даде повече възможности да помогна на хората”, казва Капка Тодорова. За своя мисия тя е избрала кампанията „Не на насилието”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !