Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Николета Лозанова и Жоро Неделчев отварят въпрос за 50 000 лева в „Стани богат”

отпечатай новината

02.11.2009 14:00 | Видян 14321 пъти | Гласували 2

Николета Лозанова и Жоро Неделчев отварят въпрос за 50 000 лева в „Стани богат”

Една от най-горещите участнички във VIP Dance – предизвикателната Николета Лозанова ще седне на стола на богатството утре вечер заедно с журналиста Георги Неделчев. Топ моделът ще сподели, че до няколко дни по световните музикални канали ще се появи видеото на аренби изпълнителя Ейкън, в което Николета се превъплъщава в любимата на певеца. Красивата българка ще довери пред Ники Кънчев, че някои от сцените в лентата са доста интимни.
Оказва че, майката на главния редактор Жоро Неделчев, която е учителка по литература в Русе, е дългогодишен почитател на „Стани богат” и неведнъж е писала въпроси за състезанието.   

Въпросите в интелигентната игра, чиите отговори Николета и Жоро ще търсят са от област шоубизнес, танци, политика, литература, мода и други. „Коя световна спортна звезда наскоро опита силите си в танцувално шоу?”, „Коя държава е наричана от местните жители с име, което в превод означава „Страната на орела?” и „Кой е построил древните сгради в „Меса Верде” – най-големият археологически резерват в САЩ?” – са някои от питанията в предаването, над които участниците ще умуват. Моделката и журналистът ще атакуват въпрос за 50 000 лева, но с колко ще си тръгнат - зрителите ще видят утре вечер в 22:00 часа по Нова телевизия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !