Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Митьо Крика налапа кобра

отпечатай новината

03.11.2009 13:00 | Видян 7455 пъти

Митьо Крика налапа кобра

Най-колоритният участник в “Сървайвър”4  Митьо Крика налапа кралска кобра пред смаяните погледи на съотборниците му и на снимачния екип. В едно от упражненията дресьор на змий провокира сървайвъри като прокара студеното тяло на кобрата по телата им, но легендата (както го наричат в шоуто) Митьо Крика директно си я напъха в устата и я задържа там повече от 5 секунди. Това уплаши дори свикналият на какво ли не дресьор и за да не стане гаф в ефир забрани на останалите участници експерименти от такъв род. След съприкосновението с кобрата световният шампион по културизъм си спечели прозвището “най-смел сървайвър”.
Още една изненада на зрителите поднесоха от риалитито. За пореден път двете племена бяха разформировани, а а участниците смениха отбора, за който да се бият. Така Крика от “Питого”, стана “Минданао”, след като Георги избра най-силният българин да се състезава рамо до рамо с него.
Изцепките на шампиона забавляват всички участници, за които той вече е душата на компанията. Крика ръси бисер след бисер, а вчера дори им потанцува в странен асинхрон. След предизвикателството “Сървайвър”4 легендата в спорта е решил да покорява Еверест без кислородна маска, което ще е още един връх в кариерата му на спортист. Нищо чудно, че най-добрите културисти у нас Христомир Христов и Митко Димитров защитиха в ефир конкурента си Крика. Те го нарекоха “универсална машина” и “бомба със закъснител”, който подарява малките битки, за да спечели войната. А кои - ако не те, го познават най-добре, тъй като за последните 10 години Крика е бил абсолютен шампион във всички силови дисциплини и единственият със сребърен медал от световното първенство “Стронгест мен” в Унгария.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !