Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Камен Воденичаров има ново поприще

отпечатай новината

05.11.2009 09:00 | Видян 5656 пъти

Камен Воденичаров има ново поприще

Едно от най-популярните лица на малкия екран у нас - Камен Воденичаров, вече има ново поприще след като пое ръководството на музикалната телевизия „Балканика мюзик телевижън”.

„Чувствам се отлично в новата си роля. С екипа ми вече обсъдихме много интересни идеи за развитие на телевизията. Това, което мога да кажа на почитателите на хубавата музика, е да очакват големи изненади в най-скоро време. ” - споделя Камен Воденичаров.

Това не е първото подобно предизвикателство в кариерата на известния водещ, актьор и певец. Припомняме, че през 1998 г. той пое управлението на телевизионния канал „ММ” и създаде придобилите голяма популярност годишни музикални награди на медията.
 

„Балканика мюзик телевижън” е уникален по рода си телевизионен музикален проект без аналог в Югоизточна Европа. Вече четвърта поредна година каналът забавлява и запознава своите балкански зрители с най-доброто от съвременната поп, рок и етно музика в региона. Музикалната телевизия развива дейността си, ясно осъзнавайки своята мисия да бъде своеобразен „Мост на Балканите”- един регион, изключително пъстър, богат и уникален в музикално и културно отношение. 

Програмата на телевизия „Балканика” се разпространява чрез сателит над цяла Европа, чрез IP телевизия в Северна Америка и Канада и има кабелно покритие в повечето балкански държави, което на места достига до 95 %.

В края на 2007 г.  телевизията беше отличена с наградата за най-гледан музикален канал на Балканите на ежегодното събитие „Оскари за популярност” във Виена, а през 2008 г. стана единствената балканска музикална телевизия, номинирана от журито на престижните телевизионни награди Hot Bird TV Awards 2008.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !