Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Анелия: Не давам пари за парцалки, пестя за имоти!

отпечатай новината

07.11.2009 09:00 | Видян 26802 пъти | Гласували 5

Анелия: Не давам пари за парцалки, пестя за имоти!

Фолкзвездата Анелия се оказа доста находчива и предприемчива. Тя измислила начин как най-бързо да подсигури бъдещето си, научи СЛАВА от достоверен източник. Пайнерката решила да пести от женски глезотии, за да инвестира в недвижимости. Може би, защото движимостите й често изчезват. Шегуваме се! Та, Анелия, за разлика от повечето си колежки, не се изкушавала да хвърля грешни пари за лъскави придобивки като скъпи дрехи и аксесоари. Шопингът за нея бил табу. Минавала тънко, като ползвала услугите на шивач. А това излиза много по-евтино отколкото ако си купува тоалети на Диор или Кавали, например. Маркови етикети липсвали не само на сценичните, но и на ежедневните й тоалети. Шиела си всичко. Тук може да поздравим абаджията й, тъй като Анелия е една от малкото стилни чалгаджийки. Целта й била освен да бъде красива, но и да спести максимално много от доходите си, които да вложи в най-сигурното – имоти.

Освен това певицата въобще не се притеснявала от скромния си начин на живот. Нещо повече, тя с гордост изтъквала: „Не давам пари за парцалки. Пестя за имоти!“, разказаха пред СЛАВА запознати. Ние можем само да кажем: Евала! Адмирации за това, че толкова млада, Анелия сама се справя с живота и не се залъгва, че някой бизнесмен ще й го уреди. Определено заралийката не е златотърсачка, въпреки че нито едно от гаджетата й не е било момче от народа.

На другия полюс е колежката й Софи Маринова. Докато беше в Къщата на последния ВИП Брадър, гласовитата ромка призна, че за толкова години на сцената и като една от най-вървежните певици, не е успяла да спести и лев. Харчела всичко, което изкара. Тук е мястото да припомним, че по време на риалитито ви разкрихме как Софи издържа както своето, така и семейството на Дачо. А както знаете циганските фамилии никак не са малки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !