Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Гала: Реших да ”открадна” малко любов и за себе си

отпечатай новината

08.11.2009 09:00 | Видян 12316 пъти

Гала: Реших да ”открадна” малко любов и за себе си

В средата на септември Гала потвърди пред камерата на „На кафе“ публичната тайна, че се е развела и че в живота й има нова любов. В интервю за списание Ева известната плевенчанка разказва защо бракът й се провали, излезе ли по-мъдра от тази раздяла и какво й носи новата любов, пише dir.bg .

“Фактът, че сме разделени със съпруга ми Константин, започна да излиза преди около 2 години. А бяхме разведени от 6. Просто продължавахме да живеем заедно” – откровена е Гала. Двамата живели заедно 3 години след развода. “През това време имахме няколко сериозни кризи, при които исках да се разделим окончателно. И винаги нещо ми пречеше да го направя. Ако не се беше появил Стефан в този период – въпреки че нямахме интимна връзка, и не ми беше дал някакво самочувствие като жена, сигурно още щях да живея с Константин. Защото той е много убедителен в критични моменти. Успяваше да ми вмени чувство на вина, прекрасно го правеше доскоро. Че му причинявам това, че ще нараня много хора, че детето не може да понесе раздялата ни... Никога не съм смятала, че детето може да задържи заедно двама души, ако нещо си е отишло между тях, но Константин някак си успяваше да ме убеди. Умееше също да ме потиска и да ме кара да не си вярвам, че ще се справя сама.”

“Много е страшно да преживееш физическо насилие. Не ми се е случвало и не го пожелавам на никого. Психическият тормоз обаче е някак по-последователен. Той се задълбочава постепенно и непрекъснато. След като се случи, продължава да се развива в главата ти. Заживяваш с някаква различна престава за себе си. Започваш да й вярваш и постепенно се превръщаш в някой друг. В личността, каквато се виждаш в очите на човека до теб. Губиш от самочувствието си, от женствеността си, от сексуалността си. Губиш играта. Много е трудно да излезеш от такава ситуация, ако нямаш някаква подкрепа” – анализира Гала.

За връзката си с новия си приятел Стефан Гала споделя: “Сигурно съм намерила човек, който харесва повечето от нещата в мен и не се сблъсквам с някакви негови очаквания да стана друга.” Двамата се запознават с sms, на който Гала и до ден днешен не може да си представи как е отговорила. “Докато продължаваше връзката ни с Константин, а тя продължи 11 години, не само че не съм му изневерявала, но даже не съм помислила да флиртувам. Дори в трите години, когато бяхме разведени и живеехме заедно. Не го казвам, защото съм била жертва. В никакъв случай. Просто аз живея така в една връзка. Вариантът за контакт с sms въобще не ми е минавал през главата. Толкова е далеч от мен. За да откликна, може би наистина  съм била безкрайно самотна. Бях неудовлетворена във всяко отношение – емоционално, психическо, физическо, както се сетиш. Имам приятелки, с които съм споделяла какво ми се случва в интимен план... По-скоро какво не ми се случва. Но едно е да споделяш, друго е да живееш с липсата на изживяванията, от които има нужда всяка жена. А аз ги нямах с години.”

Щастлива с новия си приятел, Гала мечтае за второ дете. “Винаги съм казвала, че искам повече от едно дете. Обаче нищо не правя по въпроса. Стефан има дъщеря, която скоро ще стане на 4 години, но определено иска дете от мен. Трябва малко да ми се избистрят нещата и в професията, и в живота, за да мога да направя такава крачка. Знам, че нямам безкрайно дълго време и няма да чакам, докато стана на 50 г.” Гала е категорична, че няма да се омъжи за Стефан. Въпреки това, тя иска хармонията между тях да трае вечно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !