Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Орисията на ДесиСлава получават участниците в “Авантюра”

отпечатай новината

09.11.2009 09:00 | Видян 12118 пъти | Гласували 1

Орисията на ДесиСлава получават участниците в “Авантюра”

На 11 ноември The Cotton Club в Студентски град ще бъде домакин на популярното парти “Авантюра”, организирано от радио Романтика. В центъра на купона ще блести неустомата фолкдива ДесиСлава, която обещава да разтупти сърцата на всички гости с любовните си изпълнения. За пореден път романтичното радио ще събере слушателите си на парти, чиято цел е да запознае авантюристите, участвали в едноименното радиопредаване. Купонът ще стартира в 23:30 ч., а на сцената на звездния The Cotton Club, освен ДесиСлава, ще вземат
участие и танцьорите от формация "Dangers” с горещо шоу за всички присъстващи.

Намерете своята половинка сред участниците в парти Авантюра! Ако си Ромео открий своята Жулиета, а всяка Дулсинея своя Дон Кихот! Двойката, която първа се качи на сцената при звездата на вечерта ДесиСлава, ще получи и голямата награда на радио Романтика – романтичен уикенд за двама в популярен зимен курорт у нас.
Елате на среща в The Cotton Club, вход свободен!
Следващата сряда, 18.11, в The Cotton Club ще гостува звездния дует Устата и Софи Маринова! За първи път Устата ще представи своята “дреха от бъдещето” на сцена. Вижте първия киберкостюм “Space Jack” отблизо, дни преди представянето му в новото видео на Устата “COM.PRESS”!

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !