Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Галена: Длъжна съм да изглеждам добре

отпечатай новината

09.11.2009 11:15 | Видян 12242 пъти | Гласували 4

Галена: Длъжна съм да изглеждам добре

Галена сподели радостта си от успешното завръщане на сцената на фолка след краткия отпуск по майчинство. Наситената ú програма с медийни изяви и срещи с публиката, пълните клубове при нейните участия и фактът, че двете ú нови песни "За последно" и "Лоша ли съм" се превърнаха в хитове - всичко това я прави щастлива и тя с огромно желание продължава да работи по нови песни, пише signal.bg.

Галена оповести заглавията им - "На две големи" и "Официално забранен" и допълни, че е почти готова с новия си албум, който най-вероятно ще излезе на 14 февруари. Точно на Деня на влюбените Галена и Галин ще празнуват третата си годишнина, откакто са двойка.

Междувременно тя вече си купи и стегна жилище в София и е много доволна, че си има дом и тук. Певицата е стопила още няколко килограма и иска на 26 ноември, на концерта за рождения ден на телевизия "Планета" да се покаже в перфектна форма.
"Много ми е трудно с диетите. Когато гладувам сутрин ми става зле, но няма как. Длъжна съм да изглеждам добре" - категорична е гласовитата чаровница. Галена разкри, че на този концерт ще пее две песни. "Едната ще е "За последно", а другата - дуетната с Малина - "Мой", защото не сме я изпълнявали пред доста голяма публика, а пък рождения ден си е един хубав повод да си направим купона. С тази песен не може да не стане купон. И с Малина още повече" - каза тя.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !