Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Нед с опит за поддръжка на Ники Кънчев в „Стани богат”

отпечатай новината

09.11.2009 14:30 | Видян 5169 пъти

Нед с опит за поддръжка на Ники Кънчев в „Стани богат”

Танцьорът, който украси голото си тяло с апетитно суши и плодови резенчета, ще изпробва силата на мисълта в „Стани богат".

Известен с неприлично си поведение и хулигански чар, Нед ще избере да се състезава сам, за да опровергае всеобщото схващане, че е „тъп". Той ще оприличи участието си във VIP Dance като „последен медиен влак" и ще изрази недоволството си, че е единственият танцьор, който качва килограми вместо да сваля.

Оказва се, че от началото на предаването до момента Нед е прибавил към теглото си 6 килограма. Той ще имровизира с танците и в „Стани богат" в опит да направи поддръжка на водещия. Ники Кънчев, разбира се, няма да му остане длъжен и ще рискува също да подържи стърчащия екс брадър.

Забавният танцьор ще отговаря на въпроси от област физика, музика, литература, изкуство и география.

Някои от питанията, които Ники Кънчев ще отправи към Нед, са: „На колко милилитра течност е равна готварската мярка „супена лъжица" според приетата система?",  „Музиката на кой композитор е избрана от НАСА като тема за мисията й до Марс от 2001 г.?" и „На кой римски комедиограф и поет принадлежи фразата: „Човек съм и нищо човешко не ми е чуждо?".

Актьорът Силвестър Силвестъров, по-популярен като Зюмбюл от „Братя Мангасариян", ще се включи в играта като жокер „Обади се на приятел". Във вторник вечер точно в 22:00 часа по Нова телевизия Найден ще щурмува въпрос за 50 000 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !